Passie voor de klant, focus op resultaat


Marketing is een prachtig, maar soms ook ingewikkeld vak. Door technologische en economische ontwikkelingen zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een product of dienst onder de aandacht te brengen. En de consument? Die ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Maar is desondanks toch kritisch en veeleisend, vaak grillig en vrijwel altijd online.

 

Winstgevende klantrelatie

Sidra Marketing helpt u om een winstgevende klantrelatie te creëren. Als expert in Customer Lifecycle Management (CLM) kunnen wij u helpen om effectieve oplossingen te creëren voor alle soorten marketingvraagstukken. 
Met behulp van CLM kunt u bijvoorbeeld een doeltreffende acquisitiestrategie ontwikkelen, de waarde van uw huidige klanten vergroten of de loyaliteit van uw klanten verbeteren. Door de klantbehoefte in alle fasen van de customer journey centraal te stellen, werkt u klantgerichter én kunt u tegelijkertijd uw doelstellingen en ambities realiseren.  

Helder marketingadvies

U kunt altijd rekenen op een helder advies, op strategisch of op operationeel niveau. Daarnaast kan ik u helpen uw marketingcapaciteit tijdelijk te versterken. Als vervanging, of als aanvulling op een team, als bijvoorbeeld specifieke marketingkennis ontbreekt.

Op zoek naar inspiratie? 

Neem contact op voor informatie of een vrijblijvende CLM presentatie. Voor meer inspiratie: bekijk de cases van interimopdrachten en strategische adviezen.